fbpx

DESIGN

Luonnon universaalit muodot ja mittasuhteet näkyvät Yoldian tuotteissa

Voit tuntea jääkauden voiman ja kaikkeuden alun mystiikan, palata mielessäsi shamanistiseen Kalevalaan modernin muotoilun keinoin.

Luonto suunnittelee karkealla kädellä, jättää virheet paikalleen tehdäkseen kokonaisuudesta täydellistä.

Yoldian tuotteet ilmentävät muotojen ja materiaalien kautta syvempiä arvoja kuten yhteisöllisyys, vastuullisuus, toisen kunnioitus, läsnäolo, luonnon arvostus sekä rehellisyys ja arvonanto.

Yoldia Scandinavia – Jääkauden jälkeisen luonnon lähteillä

Pääosa Yoldian tuotteista syntyy Vanajaveden laaksossa, joka on osa Suomen kansallismaisemaa ja samalla monimuotoisen luonnon upea näyttämö.

Tässä kulttuurihistoriallisestikin tärkeässä maisemassa silmä todella lepää ja Suomen ainutlaatuinen luonto näyttäytyy kauneimmillaan. Edessäsi siintää henkeäsalpaavan kaunis järvimaisema, ikiaikaiset viljelypellot ja vehreät harjut. Täällä voit nähdä myös komean kalasääsken kaartelevan taivaalla.

Tuotteemme muistuttavat ihmisen luontosuhteesta

Olemme osa luontoa ja täysin riippuvaisia siitä. Se on ravintomme ja hengitysilmamme lähde. Tästä huolimatta yhä useammalla nykyihmisellä ympäri maailmaa ei ole kokemusta alkuperäisen luonnon kohtaamisesta.

Haluamme tuotteidemme avulla lähentää ihmistä ja luontoa. Kohtaamisemme alkuperäisen luonnon kanssa ovat usein mieleenpainuvia hetkiä. Tällaisten positiivisten luontokokemusten ansiosta on helpompi ymmärtää, miksi ympäristöämme ja luonnon monimuotoisuutta kannattaa suojella.

Luonnonmukaiset materiaalit

Käytämme lähellämme olevia luonnon omia laadukkaita materiaaleja.

Tuotteet ovat oikein käytettynä ikuisia. Luonnonmateriaalien käyttö tekee tuotteista helposti kierrätettäviä ja ekologisia.